• Program


    Adventi barangolás Gödöllőre Veresegyházáról
    5

    Adventi barangolás Gödöllőre Veresegyházáról

    Újra Budapesttől nem messze kul-túrázunk. Első állomásunk Veresegyháza, ahol szombatonként hatalmas piacot tartanak a Fő utcán és környékén. Miközben a nyüzsgő piacon keresztül barangolunk, nézelődünk, ismerkedünk a várossal, megtartjuk a hagyományos kávészünetet: ital mellett lesz idő akár egy lángost is elfogyasztani.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 10:00

    Majd a három tóból álló veresegyházi tórendszer felé vesszük az irányt: igazi vízi csodavilágba csöppenünk.
    Gondoltad volna, hogy a Malom-tó első okleveles említése 1430-ból való? Vagy hogy nyaranta élénk fürdőélet van a Malom-tónál jó pár évtizede? Természetvédelmi terület egyben, ahol úszólápot figyelhetünk meg.
    Mindhárom tó mellett, így a Pamut- és az Ivacsi-tó mellett is elsétálunk. A tavakat elhagyva Gödöllő felé indulunk. Változatos, szintkülönbség nélküli túrán, a Gödöllői-dombságra oly jellemző, homokos, löszös talajon fogunk barangolni.
    Gödöllőre beérve az Erzsébet-parkon át a Karácsonyházig tart a kirándulásunk. Immáron 22 éve, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, pár éve új helyszínen, a Várkapitányi lak műemléki épületében, szemben a kastéllyal.
    Az Erzsébet-parkban megkeressük Sisi szobrát és mesélek Nektek a császári család karácsonyairól, illetve magáról a park történetéről is. Róna József szobra az első, egész alakos szobor a világon Erzsébetről, idén 120 éve leplezték le Ferenc József jelenlétében. Megidézzük az ünnepséget és sok egyéb érdekesség is elhangzik az itt töltött karácsonyokról miközben a több, mint százéves fák között sétálunk. A parkban található kálváriát se hagyjuk ki.

    A Karácsonyházba nincs belépőjegy, azonban előfordulhat, hogy várni kell a belépésre. Egyszerre csak meghatározott számú nézelődő vagy vásárló mehet be.

    A túra 13 km, szint fel 150 m, le 100 m
    A barangolás vége Gödöllőn a HÉV állomásnál lesz.

    Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
    Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR3oWW2shsVlwyyiitLcvZU0sZ9Suxmzdx5sqxbzB-c4Fc4L6FDEFF_83k4

    ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR3iP0myhKpLU78IEoK5r6_pmGoBHb6AxiE3BfzrOoV6HrKtt3Yz-W8_bwk

    Légy szíves olvasd el!

    Utazás egyénileg.

    Én vonattal fogok utazni, ha szeretnél csatlakozni hozzám, írj a hello@barangolobk.hu email címre legkésőbb a programot megelőző este 8 óráig.  
    Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

    A Karácsonyház nyitvatartási idejében sétálunk, azonban a Karácsonyház fenntartja magának a jogot a nyitvatartási idejének a megváltoztatására, a látogatható helyiségek számának korlátozására.

    Túrabakancs/túracipő, feltöltött mobiltelefon, elegendő folyadék, ennivaló legyen nálad és persze egy kis kitartás, no meg a jókedv se maradjon otthon.

    Egyéb tudnivalók:
    A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!
    A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

    A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
    Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

    Legyél Te is Barangoló!

     

    Ajánlatunk


    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Ajánló


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016