• Program


    Adventi koncert

    Adventi koncert

    Ezzel a hangversenyünkkel szeretnénk bensőséges, szeretetteljes, igazi adventi hangulatot csempészni a kedves hangversenylátogatók életébe. Népszerű, az adventi időszakot idéző dallamokat hallhatnak a barokktól napjainkig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 19:30

    Csajkovszkij Diótörője mára elengedhetetlen műsora lett az adventi, karácsonyi koncerteknek, a mai estén a szvitet hallgathatják meg.


    Christopher Rouse amerikai szerző műve, a Karolju a nemzetek karácsonyi énekkincse előtt tiszteleg. A szerző az ünnepi időszak hangulatát idézi meg művében, melyben karácsonyi dalokat fűz egybe.


    Bach Lipcsében töltött első karácsonyi időszakában került sor addigi legnagyobb szabású műve, az Esz-dúr Magnificat első előadására. A latin szövegű Magnificat Szűz Mária történetét meséli el, ahogy azt a Lukács evangéliuma elénk tárja, s a mű karácsonyi kötődését erősítette, hogy ebben a Magnificatban helyet kapott négy karácsonyi dicsőítő ének.

    Közreműködik:

    Zemlényi Eszter - szoprán
    Balogh Eszter - alt
    Megyesi Zoltán - tenor

    Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)

    Vezényel: Hollerung Gábor

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016