• Program


    Adventi koncert a Kispesti Vegyeskar-Gyöngyvirág kórussal

    Adventi koncert a Kispesti Vegyeskar-Gyöngyvirág kórussal

    Adventi koncert lesz látható és hallható - a Kispesti Vegyeskar Gyöngyvirág Kórus jóvoltából - decemberben, Kispesten, a KMO-ban.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 18:30

    A KMO Művelődési Központ és Könyvtár ad otthont több mint húsz éve a kórus csütörtöki próbáinak, így „itthon” érzik magukat az intézményben. Évek óta hagyomány már, hogy a KMO-ban az adventi időszakban egy nagyon szép ünnepi koncerttel teszik még ünnepélyesebbé az ünnepvárást.

    Karvezető: Borhy Csilla

    A Kispesti Gyöngyvirág Kórus 1970-ben alakult a kispesti Ady Endre iskola végzős zenei tagozatos tanulóiból és női karként működött 1985-ig, amikor is férfiakkal kibővülve vált vegyeskarrá. A kórus a hagyományos kóruséneklés mellett kezdettől fogva hivatásának tartja a populáris darabok igényes színvonalú, autentikus megszólaltatását is. A kórus alapítója ifjabb Somorjai József majd három évtizeden keresztül vezette a kórust és meghatározta annak műsorpolitikáját. Munkássága alatt a kórus előadásában hangzottak el elsőként a kórusvezető- zeneszerző saját kórusművei és feldolgozásai. A kórus vezetését az ezredfordulón vette át Borhy Csilla, aki jelenleg is az együttes művészeti vezetője. A kórus működésének 50 évada alatt számos hazai és külföldi versenyen, kórusfesztiválon, illetve kórustalálkozón vett részt.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016