• Program


    Adventi koncert a Szent Efrém Férfikarral, Vendégszereplő: Pál István "Szalonna" és Bandája

    Adventi koncert a Szent Efrém Férfikarral, Vendégszereplő: Pál István "Szalonna" és Bandája

    Az adventi műsorban helyet kapnak bizánci, görög, orosz, ukrán énekek és kántálók, Debrecenhez és környékéhez köthető népzenék, illetve Bubnó Tamás, a Szent Efrém Férfikar művészeti vezetőjének új, Debrecen-szvitjét is bemutatják, jól ismert debreceni dallamokkal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 19:00

    Adventi koncert a Szent Efrém Férfikarral
    Vendégszereplő: Pál István "Szalonna" és Bandája

    2022-ben ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját a Szent Efrém Férfikar, akik gyakori látogatók Debrecenben – szinte második otthonuknak tekintik a várost, ahol istentiszteleteken, szabadtéri és templomi koncerteken, illetve iskolai fellépéseken is gyakorta megfordulnak. Jubileumi évük legfontosabb záróakkordja a koncertjük a Kölcsey Központban, ahová Pál István Szalonnát és Bandáját hívták meg közös muzsikálásra, akik ezer szálon kötődnek Debrecenhez.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016