• Program


    Adventi Koncert - Dresch Quartet

    Adventi Koncert - Dresch Quartet

    A tenor- és szopránszaxofonos, fuhunt és számos más fúvós hangszert megszólaltató Dresch Mihály a magyar népzenéből táplálkozó muzsika legkiválóbb művelője, a hazai jazz- és világzene emblematikus alakja.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 19:00

    Adventi koncert - Dresch Quartet

    A tenor- és szopránszaxofonos, fuhunt és számos más fúvós hangszert megszólaltató Dresch Mihály a magyar népzenéből táplálkozó muzsika legkiválóbb művelője, a hazai jazz- és világzene emblematikus alakja. Azon kevés előadók egyike, akik nemzetközileg is ismertek és elismertek. Köszönheti ezt kimagasló tehetségének, és annak a zenei alázatnak, mely minden megszólaltatott hangot őszintévé és egyedivé varázsol játékában.

    Kerekesszékkel is látogatható!

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    zenés átirat két részben

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016