• Program


    Adventre Hangolva-Honvéd Férfikarral

    Adventre Hangolva-Honvéd Férfikarral

    Adventre hangolva
    Ünnepi koncert Honvéd Férfikarral
    2018. november 15. csütörtök 18:00
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 18:00

    A Honvéd Férfikar unikum. Magyarország egyetlen, hivatásos férfikórusa. Professzionális módon, magas színvonalon szólaltatják meg a férfikari zeneirodalom alkotásait.
    1949. április 29-én lépett először színpadra az erőteljes hangzású, szláv kórusok mintájára megalakult Honvéd Férfikar, akkor még katonai állományból kiállított énekesekkel. Különleges színpadi hangzást, erőt képviselt már akkor is a kórus, melyhez az évek során magas szintű előadói érzékenység, valamint szakmaiság is társult.

    A Honvéd Férfikar repertoárján megtalálható számos férfikarra írt operarészlet. Koncertjeiken gyakran felcsendülnek részletek többek közt Mozart, Verdi, Rossini, Weber, Wagner, Erkel, Kodály műveiből. A műsoraikban gyakran olyan, nem férfikarra írt átiratok is szerepelnek, mint a Rabszolgák kara a Nabucco-ból vagy Bánk bán „Hazám, hazám” kezdetű áriája, mely minden operarajongónak megdobogtatja a szívét.
    A Honvéd Férfikar ünnepi műsora a világ operairodalmának legismertebb, legnépszerűbb férfikari részleteit vonultatja fel. Népszerű karácsonyi művek, ismert ünnepi dallamok csendülnek fel.

    Az előadás hossz: 60 perc, szünet nélkül

    Jegyárak: 1500 Ft
    nyugdíjas: 900 Ft (a nyugdíjas jegyet csak helyszínen értékesítjük)

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016