• Program


    Csukás István: ÁGACSKA - Hadart Színház előadása
    3

    Csukás István: ÁGACSKA - Hadart Színház előadása

    A Festő és az Ő játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak. Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 9. vasárnap, 11:00

    zenés mesejáték egy felvonásban

    A Festő és az Ő játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak és Kacsa, Egér és Béka lesz a játszótársakból. A tárgyak életre kelnek... A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról... Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő.
    Nem virág, nem gomba, nem lepke, nem ember és nem is kacsa, hanem kicsoda? Ágacska nem nyughatik, egyre csak vándorol, egészen addig, míg, meg nem tudja, kicsoda is ő.

    Szereplők:
    Ágacska............................. Háda Bernadett
    Dani kacsa / Gomba.......... Bordás Mihály
    Berci béka / Virág.............. Gieler Csaba
    Pösze egér / Lepke............ Gieler Cseh Adrienn
    Festő.................................. Kalmár Gergely

    Író: Csukás István
    Zeneszerző: Darvas Ferenc
    Rendezte: Márkó Eszter
    Játékmester: Háda János

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016