• Program


    Agárdi Popstrand 2018 - HOOLIGANS, DINAMIT, ACid/DC
    2

    Agárdi Popstrand 2018 - HOOLIGANS, DINAMIT, ACid/DC

    KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AZ EMBER LÉPTÉKŰ AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 21. szombat, 19:00

    ISMERTETŐ: A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, 1977-TŐL  VÁRJA ÉS FOGADJA A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS SZÍNVONAL, KÍVÁLÓAN „TALÁLKOZIK”, A 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉGÉNEK, AZ ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL. 

    A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ - 41 ÉVES! - AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD  VENDÉGEINEK CSAK ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI „KELL”, MIVEL A NÉPSZERŰ POPSTRAND MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS IGÉNYES MŰSORT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD ÜNNEPI RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET TOVÁBB FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ – BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - DANCE BEACH RETRO PARTYK!

    KONCERT ELŐTT DEDIKÁLÁS, CSÜLKÖS BABLEVES PARTY, ITALAKCIÓKKAL!

    Kapunyitás: 17:30

     

    Ajánlatunk


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016