• Program


  Agárdi Popstrand 2021 BIKINI, B52, TÓTH ANDI
  2

  Agárdi Popstrand 2021 BIKINI, B52, TÓTH ANDI

  A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani.

  AGÁRDI POPSTRAND Jegyelővétel 2021.

  jún.  19. TANKCSAPDA, DINAMIT Esőnap: júl.16.
  jún.  26. NEOTON, VASTAG CSABA, MAKSA ZOLTÁN Esőnap június 27.
  júl.     3. EDDA MŰVEK, PATAKY MŰVEK, ACid/DC
  júl.   10. R-GO, KRISZ RUDOLF, SZABÓ ÁDÁM Esőnap: júl.11.
  júl.   17. HOOLIGANS, B52, ACid/DC
  júl.   24. IRIGY HÓNALJMIRIGY, VASTAG CSABA, ANIMAL CANNIBALS Esőnap: júl.25.
  júl.   31. BIKINI, B52, TÓTH ANDI Esőnap: aug.1.
  aug. 14. MOBILMÁNIA, VARGA MIKLÓS, ACid/DC Esőnap: aug.15.
  aug. 21. ISMERŐS ARCOK, KERESZTES ILDIKÓ

  KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN - EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN! A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, SZERETETTEL VÁRJA, A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS A SZÍNVONAL 44 ÉVE, KIVÁLÓAN „TALÁLKOZIK”, A 4 GENERÁCIÓS POPSTRAND KÖZÖNSÉG, ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL!  

  A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD VENDÉGEINEK „CSAK” ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI KELL, MIVEL A „VALAMIÉRT” NAGYON NÉPSZERŰ POPSTRAND, MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS SZÍNVONALAS MŰSORT, MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A HÖLGYVENDÉGEKNEK IS LÁTVÁNYÉLVEZETET BIZTOSÍTÓ 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!!!, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ - BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - TURBINA DANCE BEACH PARTYK!

  Kapunyitás: 17:00

  Ajánló


  Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016