• Program


    Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

    Agatha Christie Fesztivál - A kalaposlány - Alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

    A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 11:00

    Agatha Christie Fesztivál
    A kalaposlány – alkalmi fejdísz készítő alkotóműhely Virág Annával

    A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet készíteni a foglalkozáson. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az alkotásra, melyhez az alapanyagot mi biztosítjuk.

    Virág Anna kalaptervező évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterektől tanult, hogy álmát megvalósíthassa. Ma egy bájos kalapszalon tulajdonosa, és nem szűnő lelkesedéssel munkálkodik a klasszikus értékek megőrzésén. Előzőévi fesztiválunkon csak a kalapjait csodálhattuk. Idén alkotóműhelyében lehetőség lesz stílusos fejdíszek, hajdíszek elkészítésére is.

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016