• Program


    Agatha Christie Fesztivál - Bűntények a könyvtárszobából

    Agatha Christie Fesztivál - Bűntények a könyvtárszobából

    A fesztivál a Bűntények a könyvtárszobából c. előadással kerül megnyitásra szeptember 14-én délelőtt a MOM Kulturális Központ kupolatermében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 11:00

    A fesztivál a Bűntények a könyvtárszobából c. előadással kerül megnyitásra szeptember 14-én délelőtt a MOM Kulturális Központ kupolatermében.

    A nyitóelőadás keretében dr. Kiss Anna, az Országos Kriminalisztikai Intézet tudományos főmunkatársa mesél nekünk a harmincas-negyvenes évek tipikus bűneseteiről, ugyanezen címet viselő könyvéről, és arról, hogy valójában minden könyvet ketten írnak: az író és az olvasó. Előadásával emléket állítunk a nemrégiben elhunyt Nagy Tamásnak is, aki a „Jog és irodalom” jogelméleti irányzat hazai képviselője volt, és akinek munkáját alkalmanként a krimi királynője ihlette.

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Ajánló


    Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016