• Program


    Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

    Agatha Christie Fesztivál - Illatok Miss Marple virágoskertjéből - fürdőbomba készítés Laurával

    Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 13:00

    Agatha Christie Fesztivál
    Illatok Miss Marple virágoskertjéből – levendulás fürdőbomba készítés Laurával

    Miss Marple levendulaillatú virágoskertjébe és a házi praktikák világába látogatunk Krizsán Laurával, a La Pure – Szappanok szívvel természetes kozmetikumok megalkotójával. Laura kreatív-műhelyében lehetőség lesz elkészíteni saját fürdőbombánkat kizárólag természetes anyagok felhasználásával.
    Az alkotáshoz minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk. Az alkotóműhely ideje alatt négy db extra természetes fürdőbomba elkészítésére van lehetőség, amelyet szép befőttesüvegben vihet magával a kedves látogató.
    Így a fesztiválról hazaérkezve már nem lesz más hátra, mint a testre és lélekre ható kellemes illatok közt ellazulni a kád vizében egy letehetetlen Agatha Christie könyvvel.

    Ajánlatunk


    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016