• Program


    Ajándék ló - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

    Ajándék ló - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 27. péntek, 19:00

    A Szomszédnéni Produkciós Irodás  Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, valamint Felméri Péter  új estje az „Ajándék ló” címmel startol. Az első közös estjük címe még az „Akciós medve” volt, és a srácok, saját bevallásuk szerint, azóta rengeteg szeretetet kaptak a közönségtől, úgyhogy arra gondoltak, hogy itt az ideje, hogy ők is visszaadjanak valamit, így lett az est címe „Ajándék ló”. A közönség nem csak vicces jeleneteket kap stand up comedyvel fűszerezve, hanem minden előadás után kisorsolásra kerül egy ló.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    bohózat két felvonásban

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016