• Program


    ÁJLÁVJÚ

    ÁJLÁVJÚ

    A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 19:00

    ÁJLÁVJÚ

    A pikánsan szórakoztató előadás titka, hogy a négy káprázatos énekhangú színész egyetlen este alatt összesen 72 szerepet ölt magára.

    A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.
    Csodálatos dallamokkal, nagyszerű koreográfiákkal várja Nézőit a 4 színjátékos, akik bravúros átalakulásokkal, humorral, romantikával, válással, majd persze kibéküléssel együtt teszik teljessé az estét!

    Szereplők:
    BALOG TÍMEA
    FOKI VERONIKA
    KURKÓ JÓZSEF
    SÖVEGJÁRTÓ ÁRON

    Koreográfus: Sándor Dávid
    Zenei vezető: Szép András
    Rendező: Pesty-Nagy Kati
    Szerző: Jimmy Roberts, Joe Di Pietro
    Fordította: Fábri Péter

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016