• Program


    Akarsz-e játszani?

    Akarsz-e játszani?

    A Hovatovább Szabadegyetem "Akarsz-e játszani?" előadása kifejezetten felnőtteknek szól, hogy újra felfedezzük a játék örömét, és a bennünk élő gyermeket.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 19. csütörtök, 18:00

    Az élet egy játék! Amíg gyerekek vagyunk ezt pontosan tudjuk. De aztán elég gyorsan felnövünk és elfelejtjük mindazt, ami gyermekként folyamatosan életenergiával, örömmel és boldogsággal töltött fel minket. A játék a lélek ideális állapota, korántsem „csak” a gyermekeknél, hanem egyértelműen minden korosztály számára, mert nélküle az élet száraz és üres marad.

    "Abban a pillanatban, amikor megszűnsz gyerek lenni, halott vagy." Constantin Brancusi

    A Hovatovább Szabadegyetem Akarsz-e játszani?" eladásán vendégeink lesznek Győri Zoltán és Réka, akik a minőségi együtt töltött időnek a népszerűsítését tűzték ki célul. Számos játékpszichológiai és játékosításról szóló előadást tartottak már a témában, valamint számos a mindennapjaink játékosabbá tételét szolgáló ötletet adnak át "Mit Játsszunk?" programjukon keresztül. Ezen az estén szó esik majd a játékok eredetéről, lélektani hátteréről, és olyan praktikus tippekkel és játékokkal is készülnek, amik segítenek, hogy életünkben egyre nagyobb szerepet kapjon a játékosság, az öröm és a boldogság.

    Szeretettel látunk!

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016