• Program


    Aladdin
    3

    Aladdin

    A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 19:00

    A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.

    Az előadás szabadtéren kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!

    Esőnap 2024.09.14 19 óra

    Ajánlatunk


    Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

    December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő.

    Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg elhitte, hogy valóban létezik.

    Ajánló


    John Adams NIXON KÍNÁBAN Opera három felvonásban, angol nyelven, magyar és angol felirattal Magyarországi bemutató

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Eisemann Mihály - Zágon István – Nóti Károly HIPPOLYT, A LAKÁJ vígjáték zenével Színpadra alkalmazta: Vajda Anikó és Vajda Katalin

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016