• Program


    Alan Ayckbourn: Hogy szeret a másik

    Alan Ayckbourn: Hogy szeret a másik

    Frank a főnöke Bobnak és Williamnek. Bobnak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

    Alan Ayckbourn: Hogy szeret a másik
    Fergetes vígjáték az Orlaí Produkciós Iroda előadásában
    Az előadás 2 óra egy szünettel.

    Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank a főnöke Bobnak és Williamnek. Bobnak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. A titkos szerelmesek folyamatosan azt hazudják otthon, hogy William házasságának megmentésén dolgoznak. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet, csak a virtuóz egyensúlyozás képes rendet teremteni a káoszban. Vagy célravezetőbb lenne az igazság?

    Szereplők:
    Ötvös András
    Grisnik Petra
    Pataki Ferenc
    Ullmann Mónika
    Nagy Dániel Viktor
    Edvi Henrietta

    Író: Alan Ayckbourn
    Fordító: Zöldi Gergely
    Díszlet: Ondraschek Péter
    Jelmez: Cselényi Nóra
    Rendező: Göttinger Pál
    Producer: Orlai Tibor

    "Az óraműpontossággal megírt darab és a virtuóz színészi játék garantálja azt, hogy gyorsan elfelejtsük a mögöttünk álló hónapokat, és optimistán tekintsünk a jövőbe. A Hogy szeret a másik műfaja bohózat, ennek nagyon szigorú szabályai vannak, ami a színészektől elképesztő precizitást és virtuozitást követel. Alan Ayckbourn mindenen még jól csavart is egyet, Göttinger Pál rendező pedig felpörgette a tempót, s ettől pedig még szórakoztatóbbá vált a történet. Megismerünk három házaspárt, akiknek két hely és két idő között kell ugrálni, különben nagy baj lesz…" szinhaz.online.hu

    A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség között létrejött megállapodás alapján kerül színre.
    Az előadás a Vaskakas Bábszínház Győr és az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE Produkció együttműködésében jött létre.

    Ajánlatunk


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016