• Program


    Álarcok - a Honvéd Férfikar farsangi koncertje
    6

    Álarcok - a Honvéd Férfikar farsangi koncertje

    Opera- és operett részletek, népszerű dallamok, táncosok - buli

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 4. péntek, 19:30

    A kivételes szórakozást ígérő farsangi koncerten, a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja meg a közönségnek.

    De melyik is ez az arc? Minden zeneműben - tökéletesen illő öltözék és álarc mögé bújva - más és más.

    A zenei műfajok keresztezésének, a crossovernek a Honvéd Férfikar az egyik első képviselőjének számít Magyarországon. A komolyzene is előadható a könnyedebb műfajok stílusjegyeit használva, sőt, világszerte ismert pop, rock, és musical slágerek is szerepelhetnek egy hivatásos férfikar repertoárján, természetesen megtartva a férfikari hangzást.

    Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy jelmezbál hangulatához illően.

    Közreműködik: a Honvéd Férfikar szólistái, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncosai, Demeniv Mihály (harmonika), Nagy László Adrián (zongora), Berkesi Alex (basszusgitár), Berdisz Tamás (dob)
    Vezényel: Riederauer Richárd
    Koreográfus-rendező: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész

    Műsorvezető: Bényi Ildikó

     

     

     

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016