• Program


    ÁLARCOK- A Honvéd Férfikar farsangi koncertje
    5

    ÁLARCOK- A Honvéd Férfikar farsangi koncertje

    A kivételes szórakozást ígérő farsangi koncerten, a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja meg a közönségnek.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. február 15. szerda, 19:30

    A Honvéd Férfikar farsangi koncertje

    A kivételes szórakozást ígérő farsangi koncerten, a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja meg a közönségnek.

    De melyik is ez az arc? Minden zeneműben - tökéletesen illő öltözék és álarc mögé bújva - más és más.

    A zenei műfajok keresztezésének, a crossovernek a Honvéd Férfikar az egyik első képviselőjének számít Magyarországon. A komolyzene is előadható a könnyedebb műfajok stílusjegyeit használva, sőt, világszerte ismert pop, rock, és musical slágerek is szerepelhetnek egy hivatásos férfikar repertoárján, természetesen megtartva a férfikari hangzást.

    Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy jelmezbál hangulatához illően.

    Közreműködik: a Honvéd Férfikar szólistái, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncosai, Demeniv Mihály (harmonika), Berkesi Alex (basszusgitár), Banai Szilárd (dob)

    Vezényel: Riederauer Richárd

    Koreográfus-rendező: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016