• Program


    Állatkerti történet

    Állatkerti történet

    Sári zongoraórára megy a zeneiskolába, amikor a mellette elhaladó postás csomagtartójáról leesik egy csomag. Hiába kiabál, a bácsi nem hallja, és a doboz ott marad a kezében. Rajta a cím: "Veszprémi állatkert, feladó - Nóri". Elhatározzák Gabi nénivel - a tanárnővel -, hogy elviszik a csomagot...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 10:00

    Állatkerti történet
    Szerző: Kozáry Ferenc

    Sári zongoraórára megy a zeneiskolába, amikor a mellette elhaladó postás csomagtartójáról leesik egy csomag. Hiába kiabál, a bácsi nem hallja, és a doboz ott marad a kezében. Rajta a cím: "Veszprémi állatkert, feladó - Nóri". Elhatározzák Gabi nénivel - a tanárnővel -, hogy elviszik a csomagot. A kis küldöttség regényes módon háromra, majd négyre bővül, és a nézőtéri gyerekek örömére zenés utazásba kezd. Filmről látjuk, ahogy vonatra szállnak, végül az állatóvodában boldogan átadják a finom falatokat. Közben vissza-visszaugrunk a zeneterembe, ahol szól a muzsika és zeng az ének.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016