• Program


    ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék MI LETT VOLNA HA... Kovács Patrícia/Mészáros Máté/Schruff Milán

    ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék MI LETT VOLNA HA... Kovács Patrícia/Mészáros Máté/Schruff Milán

    Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 18:00

    Állj bele!

    Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat. Minden alkalommal együtt járja körbe velünk a témát az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy vagy több tagja is.
    Foglalkozásainkra minden hónap második péntekén kerül sor.


    Február 14. 18:00 – Mi lett volna, ha…

    Egy-egy drámai vagy szűrreálisan komikus helyzetben mindenki eljátszott már ezzel a gondolattal: Hogyan alakult volna az életünk, ha…? Igaz-e a mondás, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa, vagy valóban léteznek eleve elrendelt dolgok? Az Orlai Produkciós Iroda Secondlife, avagy kétéeletem című előadása kapcsán februárban erre keressük a választ.

    Játszótárs: Kovács Patrícia / Mészáros Máté/ Schruff Milán


    IDŐPONTOK ÉS TÉMÁK:
    Január 10. 18:00 – Közösségi színházi játék a másságról
    Február 14. 18:00 – Mi lett volna, ha…
    Március 13. 18:00 – Velünk élő erőszak


    .

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016