• Program


  ALMA EGYÜTTES KONCERT

  ALMA EGYÜTTES KONCERT

  A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

  Alma zenekar koncert

  A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.
  Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

  Kedves Látogatóink!

  Magyarország kormányának döntése értelmében, 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet alapján az Újpesti Kulturális Központ és házai 2020. november 11-től látogatókat nem fogad, minden előadásunk elmarad.

  Az elmarad Alma zenekar koncertjét pótelőadásként tavasszal megtartjuk, az új időpont miatt keresse a fecebook, és web oldalunkat.

  Nézőinknek, 2020. december 19-ig áll módjukban elektronikusan rendelkezni a www.jegy.hu oldalán.

  Az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

  ·Amennyiben a pótelőadáson szeretnének részt venni nincs tennivalójuk.

  ·Kérhetik jegyeik árának visszautalását, keressék a jegy.hu felületén a https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas linket. Visszautalásnál a Bankok 30 napon belül teljesítik a kéréseket.

  ·Felajánlhatják, jegyeiket Intézményünk részére a ne váltsd vissza a jegyed kezdeményezés keretében, amit nagyon köszönünk.

  A https://www.jegy.hu/nevaltsvisszajegyetlinken teheti meg.

  ·Amennyiben egyik megoldás sem felelne meg Önöknek, az Alma zenekar koncertjéről, és a 231-7070 telefonszámon, vagy az ujkk@ujkk.hu, email címen adunk felvilágosítást.

  Ajánló


  Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2021. március 13-án a Papp…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016