• Program


    ALMA EGYÜTTES KONCERT

    ALMA EGYÜTTES KONCERT

    A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 22. vasárnap, 10:00

    Alma zenekar koncert

    A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.
    Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

    Kedves Látogatóink!

    Magyarország kormányának döntése értelmében, 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet alapján az Újpesti Kulturális Központ és házai 2020. november 11-től látogatókat nem fogad, minden előadásunk elmarad.

    Az elmarad Alma zenekar koncertjét pótelőadásként tavasszal megtartjuk, az új időpont miatt keresse a fecebook, és web oldalunkat.

    Nézőinknek, 2020. december 19-ig áll módjukban elektronikusan rendelkezni a www.jegy.hu oldalán.

    Az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

    ·Amennyiben a pótelőadáson szeretnének részt venni nincs tennivalójuk.

    ·Kérhetik jegyeik árának visszautalását, keressék a jegy.hu felületén a https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas linket. Visszautalásnál a Bankok 30 napon belül teljesítik a kéréseket.

    ·Felajánlhatják, jegyeiket Intézményünk részére a ne váltsd vissza a jegyed kezdeményezés keretében, amit nagyon köszönünk.

    A https://www.jegy.hu/nevaltsvisszajegyetlinken teheti meg.

    ·Amennyiben egyik megoldás sem felelne meg Önöknek, az Alma zenekar koncertjéről, és a 231-7070 telefonszámon, vagy az ujkk@ujkk.hu, email címen adunk felvilágosítást.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016