• Program


    Alter ego - Tárlatvezetés Spiró Györggyel

    Alter ego - Tárlatvezetés Spiró Györggyel

    Kedves érdeklődők!

    Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a mai Alter ego kiállításon, Spiró György tárlatvezetése egészségügyi okok miatt elmarad, helyette Fehér Dávid tart tárlatvezetést 16:00-tól.

    Azok a személyek, akik jegyet vásároltak a mai eseményre, természetesen visszaválthatják, vagy felhasználhatják Fehér Dávid kurátori tárlatvezetésén a mai napon.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 16:00

    A szeptember 11-ig nyitva tartó Alter ego kiállítás Fehér Dávid kurátori munkája nyomán Lakner László több mint 50 évet felölelő alkotói munkásságát mutatja be az 1950-es évek végének és az 1960-as évek elejének korai, szürnaturalista periódusától a pop arttal, majd a fotórealizmussal rokonítható új figuratív alkotásokon, valamint az 1970-es években alkotott konceptuális fotóműveken, könyvobjekteken keresztül az 1980-as évek során egyre expresszívebb karakterű írásalapú, illetve az 1990-es évektől napjainkig alkotott posztkonceptuális és szkripturális festményekig.

     

    Spiró György Kossuth- és József Attila-díjas író, költő, irodalomtörténész és műfordító. 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

     

    Szeretettel várunk mindenkit!

     

    A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016