• Program


  Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben

  Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben

  Mese ez a javából, annál is inkább, mert valamikor Kabos Gyula, Bársony Rózsi, Kiss Manyi, Latabár Árpád, játszották és mert tele van Márkus Alfréd slágerekkel, amiket ma is fütyül mindenki.

  Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben
  Esőnap: 2021.08.22. (Vasárnap) 19:30

  Adott egy törekvő, ifjú államtitkár, Bojár Iván, aki pályája csúcsán kihirdeti, jobb, ha a nők odahaza maradnak, mert így több munkahely jut a férfiaknak, ráadásul ki is találja a megoldást: mindenki menjen férjhez!

  És adott egy szegény, család - fenntartó, dolgozó leány, Kovács Kató, aki ezért egyszerre állástalan marad. Mindebből dráma is kerekedhetne, ha történetesen éppen nem zenés vígjátékról lenne szó, ahol az elszánt Katóka természetesen nem nyugszik bele a szomorú valóságba, kitartóan jelentkezik, hogy tessék őt férjhez adni, különben botrány lesz!

  És hogy valóban botrány lesz-e a minisztériumban, abban részes még Galambos, a magántitkár, a tinglitangli színésznőcske, Nusi művésznő, az aktuális szerető, Hans, no meg egy kétbalkezes fényképész, Ödön, aki mindig akkor süti el a masináját, amikor épp nem kellene, és persze gróf Sziráky, a gazdag laptulajdonos…

  A Budai Szabadtéri Színház címe: Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

  Megközelíthető:
  - autóval, a parkolás ingyenes a színház területén! A parkoló az előadás előtt 1 órával már igénybe vehető.
  - busszal, a 21-es busz a színház bejáratánál áll meg, leszállni a Csillebérci Gyermekvasút megállónál kell
  - Gyermekvasúttal, leszállni a Csillebérc megállónál kell

  Nyitás: a Budai Szabadtéri Színház minden előadás előtt fél órával nyitja meg kapuit.

  Az előadások előtt, a szünetben és az előadások után a színház területén működő Szomjoltó Központ várja kedves vendégeit, friss szendvicsekkel, italokkal, koktélokkal, rágcsálni valókkal!

  Helyeiket csak a kezdés előtt tudják elfoglalni, a későn érkezőket csak a szünetben tudjuk beengedni. Az előadásokon fénykép vagy hangfelvétel készítése tilos.

  Amennyiben bármelyik előadásunk a covid miatt elmarad, azaz kormányintézkedés következtében nem megtartható, úgy az arra megváltott jegyeket azonnal visszaváltjuk, vagy más előadásra cseréljük, esetleg egy későbbi időpontban bepótoljuk. Ez a választás az Ön döntésén múlik majd. :)

  Ajánló


  A DUDA ÉVA TÁRSULAT és a NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ közös produkciója a FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN…

  A Székesfehérvári Balett Színház bemutatóján Aladdin és Jázmin hercegnő várja az óvodásokat és…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016