• Program


    Amphitryon

    Amphitryon

    Szereplőink között felfoghatatlan konfliktusok veszik kezdetüket, melyeken hol kacag, hol pedig sír az ember. Magabiztosan támasztják alá igazukat hol kézzel fogható bizonyítékokkal, hol szemtanúkkal, de mindhiába. Hiszen senkinek sincsen igaza. Miközben mégis.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 20:00

    Amíg Amphitryon háborúzik, Jupiter Amphitryon képében elcsábítja Alkménét. Amikor Amphitryon hazaér fél év után, nem éppen úgy fogadják, ahogy ő azt elképzelte, sőt, szerelme, Alkméné azt állítja, hogy épp az imént voltak együtt.
    Amphitryon szolgáját, Sosiast megveri Merkur – Sosias képében, majd Merkur – Sosias képében nem hajlandó lefeküdni rég nem látott feleségével, Alkméné szolgálónőjével, Charissal, sőt, sértések záporát zúdítja rá.

    Az első jelenet után mi magunk, nézők is szemtanúkká válunk és végignézzük, hogy Isten a saját vágyainak beteljesítésével és akaratának érvényesítésével hogyan teszi tönkre az embert, akitől függ.

    Szereplők:
    Antóci Dorottya
    Márkus Luca
    Rudolf Szonja
    Dino Benjamin
    Ertl Zsombor
    Kovács Máté
    Bordás Roland
    Fröhlich Kristóf
    Lengyel Benjamin
    Major Erik
    Rohonyi Barnabás
    Váradi Gergely

    Díszlettervező: Bartos Letícia
    Jelmeztervező: Bartos Letícia
    Dramaturg: Dohy Balázs
    Rendezőasszisztens: Szilágyi Brigitta
    Rendező: Darvasi Áron

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016