• Program


    Anders Thomas Jensen: Ádám almái

    Anders Thomas Jensen: Ádám almái

    Ádám, a neonáci néhány hónapnyi közmunkára érkezik egy távoli plébániára, ahol azt a feladatot tűzi ki maga elé, hogy almás lepényt süt a kert almáiból. Azt gondolja, ezzel könnyen megússza a büntetést, ám ezt az egyszerű munkát sem sikerül akadályok nélkül végrehajtania.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 12. csütörtök, 15:00

    Anders Thomas Jensen: Ádám almái
    példázat-játék

    Ön még hisz az emberek megváltoztathatóságában?

    Ádám, a neonáci néhány hónapnyi közmunkára érkezik egy távoli plébániára, ahol azt a feladatot tűzi ki maga elé, hogy almás lepényt süt a kert almáiból. Azt gondolja, ezzel könnyen megússza a büntetést, ám ezt az egyszerű munkát sem sikerül akadályok nélkül végrehajtania. Sőt, egy idő után egyre inkább az foglalkoztatja, hogy bebizonyítsa a gyülekezet vezetőjének, Ivánnak, hogy Isten a hibás minden rosszért. Iván viszont minden csapás ellenére rendületlenül, már-már vakon hisz az emberi jóságban és Isten erejében, holott a rábízott emberek folyamatosan kijátsszák, és semmi jele, hogy javukra válna az itt töltött idő. Látszólag. Ádám és Iván küzdelme egyszerre komikus és brutális, megindító és naiv helyzetek sorát hozza. 

    A színdarab Anders Thomas Jensen azonos című, 2005-ös dán-német filmje alapján készült, az előadás mégsem csak a film egyszerű színpadra állítása.

    Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    zenés party két részben

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016