• Program


    Anders Thomas Jensen: Ádám almái

    Anders Thomas Jensen: Ádám almái

    Ádám, a neonáci néhány hónapnyi közmunkára érkezik egy távoli plébániára, ahol azt a feladatot tűzi ki maga elé, hogy almás lepényt süt a kert almáiból. Azt gondolja, ezzel könnyen megússza a büntetést, ám ezt az egyszerű munkát sem sikerül akadályok nélkül végrehajtania.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 12. csütörtök, 15:00

    Anders Thomas Jensen: Ádám almái
    példázat-játék

    Ön még hisz az emberek megváltoztathatóságában?

    Ádám, a neonáci néhány hónapnyi közmunkára érkezik egy távoli plébániára, ahol azt a feladatot tűzi ki maga elé, hogy almás lepényt süt a kert almáiból. Azt gondolja, ezzel könnyen megússza a büntetést, ám ezt az egyszerű munkát sem sikerül akadályok nélkül végrehajtania. Sőt, egy idő után egyre inkább az foglalkoztatja, hogy bebizonyítsa a gyülekezet vezetőjének, Ivánnak, hogy Isten a hibás minden rosszért. Iván viszont minden csapás ellenére rendületlenül, már-már vakon hisz az emberi jóságban és Isten erejében, holott a rábízott emberek folyamatosan kijátsszák, és semmi jele, hogy javukra válna az itt töltött idő. Látszólag. Ádám és Iván küzdelme egyszerre komikus és brutális, megindító és naiv helyzetek sorát hozza. 

    A színdarab Anders Thomas Jensen azonos című, 2005-ös dán-német filmje alapján készült, az előadás mégsem csak a film egyszerű színpadra állítása.

    Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016