• Program


  Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical
  2

  Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical

  A Mirage színház bemutatja: HÓKIRÁLYNŐ
  H. C. Andersen története nyomán
   több

  Andersen talán legszebb és legismertebb meséjéből készült látványos szuperprodukció a szeretetről, az igaz, kitartó barátságról és az összetartásról szól. A darab csodás látványvilágát a  kivételesen szép és monumentális animációs vetítéseknek és virtuális díszleteinek köszönheti, amely elvarázsolja és egy különös, fagyos világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt.

  A darab, az író meséje nyomán készült, mely számos ismert karácsonyi dallal  és lenyűgöző jelmezes táncjelenetekkel lett gazdagítva. A rengeteg zenei és interaktív meglepetéssel szolgáló szuperprodukció a nézőtéren helyetfoglaló gyerekeket is bevonja az életreszóló kalandba, melynek során a vállalkozóbb kedvű nézők akár személyesen is a színpadon találhatják magukat.

  Légy te is aktív részese e különleges shownak, hiszen nézőként akár Te is alakíthatod,a csodás történetet,ahol együtt hógolyózhatsz, selfizhetsz, a mesehősökkel és további izgalmas kalandokat élhetsz át!

  A család minden tagjának üzenettel és lélekemelő feltöltődéssel szolgáló előadás jól felhangolhatja és előmelegítheti a karácsonyi készülődésben elfáradt lelkünket.

  A Hókirálynő című mesemusical meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élményt garantál minden korosztály számára.

  2 előadás! 16 és 20 órától!

  Ajánló


  ÉLETREVALÓK igaz történet

  Magányos sziget az angliai partok mentén. Tíz ember érkezik. Egymás számára ismeretlenek, de…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016