• Program


    Anima Sound System

    Anima Sound System

    Kísérleti zene, világzenei techno, kortárs jazz, punk, irodalom és a sajátosan értelmezett videokunst határmezsgyéjén járja körül életművének emblematikus szerzeményeit a jubileumát ünneplő Trafóban az idén negyedévszázados, az örök nyughatatlan Prieger Zsolt által vezetett Anima Sound System.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 20:30

    A speciális műsorhoz különleges vendégek is csatlakoznak: Porteleki Áron, Mushu Israel, Grencsó István, Kiss Árpád, Telma Lincoln, Henri Gonzo, Bujdosó János, a Deep Glaze szólistái, Kovács Zoltán az Elefántból, Molnár Ervin ütőhangszeres, stílus-skatulyák nélkül, a nyitottság jegyében. Tradíció és jövőkutatás, gospel és elektronika, Bob Dylan vallásos dalai és ipari zajkeltés, népzene Afrikából és jazz Erdélyből, ’68, Igaz szerelem és erre az alkalomra időzített dalbemutató.

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016