• Program


    ANIMA SOUND SYSTEM – Live Act

    ANIMA SOUND SYSTEM – Live Act

    Az Anima Sound System közel 30 éves pályafutását alig kell valakinek bemutatni - most live act formációjukkal lépnek színpadra!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 24. csütörtök, 21:00

    Az Anima Sound System közel 30 éves pályafutását alig kell valakinek bemutatni. A hazai elektronikus zene alapjainak lerakása, külföldi turnék, világsztárokkal való együttműködések, számtalan emblematikus dal, mint a '68, a Csinálj gyereket, a Switch Me On, a Crossroads vagy a Good Luck Boy és más, milliós nézettségű videók, díjak és elismerések jellemzik a zenekar pályafutását.

    Most live act formációjukkal lépnek színpadra, amelyben Prieger Fanni énekesnő is komoly szerepet játszik és a fent említett dalokból is előad jópárat. Lesz táncoltatás és hangszerek, Fanni és slágerek, akár egy DJ-setbe oltott koncerten.

     

    --

    A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

    A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Ajánló


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016