• Program


    Anna

    Anna

    Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 7. szerda, 19:30

    Anna
    francia akcióthriller, 119 perc, 2019
    18 éven aluliak számára nem ajánlott

    Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba.
    A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

    A Leon, a profi, a Nikita és a Lucy filmek rendezője, Luc Besson ezúttal egy vadító, halálosan veszélyes femme fatale sztoriját vitte vászonra. A látványos közelharc-jelenetekben, váratlan fordulatokban bővelkedő akciófilm címszerepében az orosz származású Sasha Luss mutatkozik be, aki olyan színészek oldalán öli halomra a kijelölt célpontokat, mint Helen Mirren, Cillian Murphy, és Luke Evans.

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    bohózat két felvonásban

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016