• Program


    Antal Gábor Trió koncert
    4

    Antal Gábor Trió koncert

    A trió 2016-ban alakult Budapesten.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 17. csütörtök, 19:30

    Whirl’ című lemezük – melyen nyolc saját kompozíció hallható – 2017 elején jelent meg. Szerzeményeikben a változatos zenei stílusok, progresszív dallami, harmóniai és ritmikai megoldásokkal vegyülnek és mindegyikben tetten érhető a kortárs jazz hangulata.

    2017 nyarán a zenekar megnyerte a kolozsvári Jazz in the Park Nemzetközi Versenyt. Egy héttel később a Budafoki Pincejárat Tehetségkutató közöségdíjasa lett. 2017 őszén a trió bejutott a Magyar Jazz Szövetség Jazzkombó-versenyének döntőjébe, ahol különdíjat nyert.

    A zenekar 2018-ban a Művészetek Palotája meghívására fellépett a Jazz Showcase Fesztiválon és ugyanebben az évben az NKA Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé választották. A trió a 2018-as Laureate World-Jazz Verseny extra különdíjasa és meghívást nyert a hollandiai Amersfoort Jazzfesztiválra.

    2019 őszén jelent meg az év Hangvilla Díjával kitüntetett együttes  második, Storm Dance című stúdiólemeze.

     

    Antal Gábor – zongora

    Fekecs Ákos – dob

    Szentgallay György – basszusgitár

     

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016