• Program


    Anyatigrisek

    Anyatigrisek

    “A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól”


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 19:00

    Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. A zenés komédia a fekete öves anyukákon és a fiatal kismamákon túl mindenkit megszólít fergeteges stílusával, ami garantáltan jobb kedvre deríti a nézőt.

    Amy-nek, a mindenórás kismamának babaváró bulit rendeznek a barátnői. Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelés-kényszeres anyuka együtt látják el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. De a három nőnek köszönhetően már nem sokáig…

    Az előadást tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján töretlen sikerrel. A Liliom Produkció koncertszínházi előadásában most a magyar közönség is megismerheti a világhírű musicalt.

    Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

     

     

     

     

     

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016