• Program


    „Apa kalapja” – Cseh Tamás emlékest

    „Apa kalapja” – Cseh Tamás emlékest

    Cseh Tamás munkásságának állít emléket Az „Apa kalapja” című produkció, melyet István István, Olajos Gábor, Horányi Tamás, Szántó Sándor, Veczán Emese adnak elő június 23-án (csütörtök) 20:30 órától a Szindbád Szabadtéri Pódiumszínpadán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 20:30

    „Apa kalapja” – Cseh Tamás emlékest

    Cseh Tamás 1943 januárjában született. 1961-ben Budapesten a József Attila Gimnáziumban érettségizett. 1970-71-ben ismerkedett meg Bereményi Gézával, aminek eredményeképpen néhány hónap alatt több száz dal született. 1972-ben vált széleskörben ismerté, miután bekerült Jancsó Miklós „Még kér a nép” című filmjének alkotói stábjába.

    Dal – és sanzonénekesként 1974-ben kapott működési engedélyt. A Levél a nővéremnek című album 1977-ben jelent meg. Ezen szerepel az „Apa kalapja” című dal is. 1981-ben adták ki Műcsarnok című nagylemezét, mely a korábbi koncertek legsikeresebb darabjait tartalmazta.

    Később a Katona József Színház társulatának tagja lett. Ez idő alatt több új dal és album is született. Többek között a Frontvonulás, az Utóirat vagy az Új dalok című lemez, melyen a régi dalok új hangszerelésben szóltak.

    Előadók:
    István István
    Olajos Gábor
    Horányi Tamás
    Szántó Sándor
    Veczán Emese

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016