• Program


    Apácák

    Apácák

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 12. szerda, 20:00

     

    Mária Regina nővér - VOITH ÁGI

     

    Mária Roberta nővér - ZAKARIÁS ÉVA

     

    Mária Amnézia nővér - SZEGŐ ADRIENN

     

    Mária Huberta nővér - VÁNDOR ÉVA

     

    Mária Lea nővér - LAURINYECZ RÉKA

     

    Jeltolmács: TAKÁCS ERIKA

     

    Író:

    DAN GOGGIN

    Rendező:

    KÖKÉNYESSY ÁGI

    Rendező munkatársa:

    HÁDA JÁNOS

    Zenei vezető:

    GEBORA GYÖRGY

    Koreográfus:

    ULLMANN KRISZTINA

    Lehetséges több mint ötven gombamérgezésben elhunyt apácáról és az afrikai lepratelepen átélt évekből fergeteges vígjátékot írni? Bizarr ötlet, de Dan Gogginnak sikerült. A gombamérgezést túlélt öt apáca mindent megtett, hogy összegyűjtse a pénzt 52 társuk illő temetésére: céget alapítottak, vallásos témájú képeslapokat árultak, sőt, saját holmijukat is pénzzé tették, de az így befolyt összeg is csak 48 apáca temetésére elég. Így az öt túlélő úgy dönt, hogy jótékonysági koncertet rendez. A Grease című musicalből adnak elő részleteket, és a Mount-Saint-Helen’s School színpadán elkezdődik az "apácashow".A vidám dalokból és szellemesen megírt jelenetekből álló gálaest alatt lassan-lassan megismerjük a szereplőket, és kiderül, hogy a nővéreknek csak a ruhájuk egyforma. Mind-mind külön személyiség, más múlttal, álmokkal és vágyakkal.

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016