• Program


    APOSZTRÓF Est -  Párizs "küldi már csókjait nekem" – Várkert Irodalom
    2

    APOSZTRÓF Est - Párizs "küldi már csókjait nekem" – Várkert Irodalom

    Párizs "küldi már csókjait nekem" - magyar-francia zenés, irodalmi est Párizs ihletettségében. Július 9-én, egy hosszabb kihagyás után a Várkert Irodalom közönsége újra élőben élvezheti a népszerű irodalmi est programját, a biztonsági előírásoknak és szabályoknak betartásával.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 9. csütörtök, 19:00

    Az Öntőház udvaron tartandó programmal, a nyáresti, szabadtéri színpadon egy utazásra invitáljuk a közönséget: időben és térben Franciaországba kalandozunk, amit Ady Endre, Babits Mihály, Radnóti Miklós megverselt, amit Czóbel Béla megfestett, ahol számos magyar alkotó otthonra talált vagy ihletet kapott. A magyar költők művei mellett megidézünk Apollinaire, Verlaine és Baudelaire verseket többek között Térey János fordításában, és a program során francia sanzon dalok is elhangzanak. Vendégeinket arról kérdezzük, a francia kultúra milyen kapukat nyitott ki számukra? Micheller Myrtill, a hazai jazz koronázatlan királynője karrierjét a francia dalok, a francia világ végigkíséri, ahogy Tompos Kátya színművész is számos francia sanzonesten vett részt, számára is forrás Párizs. A programon először énekel közösen Micheller Myrtill és Tompos Kátya zenei kísérettel, és beavatnak bennünket fontos olvasmányaikba is. Tartsanak velünk egy páratlan utazásra - a Várkert Irodalom estjén.

    Vendégek:

    Micheller Myrtill énekesnő

    Pintér Tibor zenész

    Tompos Kátya színművész

    Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016