• Program


    Aquincum - Barbár Napok - Felnőtt csoportos jegy

    Aquincum - Barbár Napok - Felnőtt csoportos jegy

    A hagyományőrzők harci bemutatói és kézműves foglalkozások során a romkertbe látogatók megismerkedhetnek a kelták és germánok kultúrájával és szokásaival, továbbá részt vehetnek különleges vezetéseken, előadásokon és játékokon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Barbár Napok

    2022. október 1-én és 2-án a múzeum romkertjét barbár kézművesek és harcosok népesítik be, akik bepillantást engednek a Róma által leigázott, illetve a birodalmi határokon túl élő népek mindennapjaiba. A hagyományőrzők harci bemutatói és kézműves foglalkozások során a romkertbe látogatók megismerkedhetnek a kelták és germánok kultúrájával és szokásaival, továbbá részt vehetnek különleges vezetéseken, előadásokon és játékokon.

    Találkozzunk Aquincumban!

    Részletes program: www.aquincum.hu

    A kedvezményes jegy megváltására 20 fő feletti csoport esetén van lehetőség.
    A belépő a csoport tagjait jogosítja fel belépésre az egyik napon.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016