• Program


    Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)
    4

    Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

    Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 20:00

    Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

    Közreműködik:
    Aram Shelton - altszaxofon
    Pozsár Máté - zongora
    Ajtai Péter - nagybőgő
    Sárvári Kovács Zsolt - dob

    Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz. A jelenleg Budapesten élő zenész 2000 óta összpontosít az avantgárd jazzhagyomány és a szabad improvizáció talaján nyugvó zenére. Hangzásvilága harmóniailag gazdag, zenei gondolatait állandó mozgásban lévő, tonikai váltásokban, mégis tiszta melódiai és ritmikai konstrukciókban fogalmazza meg. Tapasztalatait a világ legkülönbözőbb kreatív zenei közösségeiben gyűjtötte össze San Fransiscótól, Chicagón és Koppenhágán át, Budapestig. A kvartett Opus-beli koncertjén Shelton Everything for Somebody és Gold Age című lemezének számait hallhatjuk, amit a tagok egyedi stílusa és az örömteli, energikus, nyers és éles kollektív improvizáció tesz igazán felejthetetlenné.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016