• Program


    ArcMás másképp – Zene-Idő Fodor Ákos emlékest

    ArcMás másképp – Zene-Idő Fodor Ákos emlékest

    A költő harmadik, 2019-ben megjelent posztumusz kötete, a: "Zene-idő", melynek apropóján ezen az emlékesten „zenés” oldaláról is megismerhetik Fodor Ákost az érdeklődők.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:00

    Szinte mindig vele volt a zene – körülötte is, benne is. Egykor zongorázni és fuvolázni tanult, konzervatóriumot végzett, majd a Zeneakadémián diplomázott; sokáig dolgozott zenei szerkesztőként, és zenetudományi feladatokat is kapott. Több mint ötven zenés színpadi mű szövegeinek fordításában, megírásában működött közre, dalszövegeket írt. Fodor Ákos (1945–2015) hivatásává azonban a költészet vált, egyik jellegzetes versformájává/műfajává pedig a japán eredetű, 17 szótagból álló haiku. Ezt sokan tudják róla, de azt már kevesebben, hogy korántsem csak haikukat írt, és hogy zenei élményei számos szövegét szövik át így vagy úgy. Ezekből ad közre válogatást a költő harmadik, 2019-ben megjelent posztumusz kötete, a Zene-idő, melynek apropóján ezen az emlékesten „zenés” oldaláról is megismerhetik Fodor Ákost az érdeklődők.

    Közreműködők: Dolák-Saly Róbert előadóművész, író, zeneszerző, Hrutka Róbert zenész, zeneszerző, producer, Karalyos Gábor színművész, Podonyi Hedvig újságíró

    Az est háziasszonya: Barabás Éva

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016