• Program


    Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok
    2

    Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok

    Ezen az estén igazán emberszámba vesszük az Istent, szólongatjuk, nyaggatjuk, hadakozunk, évődünk vele. A zsoltározás mondhatni csodálatos szószaporítás, örvénylő, futamodó, szeszélyes, ősi megszólalásforma.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 19:00

     Lackfi János mai zsoltáraiban a mindenség sámlijára állva villanykörtét cserélő Istent mutatja be, aki játékosan belekeni a maradék színeket a papagáj tollába, és csepp emberkéket présel ki az emberből, mint tubusból a majonézt. Nem ódon pedellus bácsi, nem házsártos nagymama, hanem szenvedélyes, leleményes, vagány Teremtő, örök játszótárs. 

    Molnár György gitáros-zeneszerző, Lackfi Johanna énekesnő és a dobos Kormány Bendegúz pedig a népdalaink dallamára igazított ószövetségi zsoltárokat adják elő színgazdagon, érzékenyen, mert illó, hogy minden nemzet saját énekkel dicsérje az Urat.

     

    KÖZREMŰKÖDŐK:

    Lackfi János költő

    Lackfi Johanna (ének)

    Molnár György (gitár, ének)

    Kormány Bendegúz (dob)

     

     

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016