• Program


    Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok
    2

    Ars Sacra Fesztivál: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ // Zsoltározó zsiványok

    Ezen az estén igazán emberszámba vesszük az Istent, szólongatjuk, nyaggatjuk, hadakozunk, évődünk vele. A zsoltározás mondhatni csodálatos szószaporítás, örvénylő, futamodó, szeszélyes, ősi megszólalásforma.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 19:00

     Lackfi János mai zsoltáraiban a mindenség sámlijára állva villanykörtét cserélő Istent mutatja be, aki játékosan belekeni a maradék színeket a papagáj tollába, és csepp emberkéket présel ki az emberből, mint tubusból a majonézt. Nem ódon pedellus bácsi, nem házsártos nagymama, hanem szenvedélyes, leleményes, vagány Teremtő, örök játszótárs. 

    Molnár György gitáros-zeneszerző, Lackfi Johanna énekesnő és a dobos Kormány Bendegúz pedig a népdalaink dallamára igazított ószövetségi zsoltárokat adják elő színgazdagon, érzékenyen, mert illó, hogy minden nemzet saját énekkel dicsérje az Urat.

     

    KÖZREMŰKÖDŐK:

    Lackfi János költő

    Lackfi Johanna (ének)

    Molnár György (gitár, ének)

    Kormány Bendegúz (dob)

     

     

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

    Ajánló


    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016