• Program


    ÁRTATLAN VAGYOK!
    6

    ÁRTATLAN VAGYOK!

    Olaszország – napfény – szerelem, s egy vitorlás hajó, amely felborul. Természetesen a legrosszabbkor, hiszen a fiatal, cserfes lány meztelenül marad a jéghideg vízben.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 19:00

    Georgo Faloni: ÁRTATLAN VAGYOK!
    vígjáték

    Olaszország – napfény – szerelem, s egy vitorlás hajó, amely felborul. Természetesen a legrosszabbkor, hiszen a fiatal, cserfes lány meztelenül marad a jéghideg vízben. Szerencsére jön egy horgász, aki kimenti, de ezáltal elindul egy félreértés sorozat, komikus helyzetek egymásutánja, aminek persze a vége most is csak a szerelem. Közben pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy a pikáns helyzetekből hogy vágja ki magát egy arisztokrata, önálló, fiatal lány az 1940-es évek elején a legfelkapottabb olasz nyaralóhelyen.

     

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016