• Program


    IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Átjárók - Dalinda lemezbemutató koncert

    IDŐPONTVÁLTOZÁS! - Átjárók - Dalinda lemezbemutató koncert

    LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
    Közreműködik a Fitos Dezső Társulat
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. április 21. szerda, 19:00

    A Dalinda acapella trió énekesnői - Nádasdy Fanni, Paár Julianna és Tímár Sára – mindannyian a magyar népzene elkötelezettjei. Zeneiségükben mégis arra törekednek, hogy színpadra vigyék a népdalokból áradó hiteles, ösztönös éneklési stílust, modern, többszólamú formában, érzékenyen átdolgozva, újraértelmezve. Dalaik mindannyiunkról szólnak, hiszen a mindannyiunkban mozgolódó gondolatok, érzések kollektív hordozói népdalaink. Önkifejezésünk legtisztább forrása.

    Kocsis Enikő és Fitos Dezső rendezésben a Dalinda és a Fitos Dezső Társulat közösen mutatja be a trió legújabb lemezét, amelynek címe: Átjárók. A Fitos Dezső társulat hitvallása kezdetektől fogva ez: a tiszta forráshoz visszatérve, kortárs módon interpretálni néphagyományunk egyik legszínesebb és leggazdagabb tárházát, az autentikus néptáncot.

    Az Átjárók című produkció különböző aspektusokon keresztül szemlélteti a mindannyiunkat átjáró kollektív jelenségeket, élethelyzeteket, érzéseket, konfliktusokat a hagyományos mozgás- és vokális kultúra eszközeivel.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016