• Program


  „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

  „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

  Az előadók 2013-ban határoztak úgy, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulójára "Átlátszó víz legyen" címmel egy emlékestet készítünk. Az est az Ascher Oszkár Színházban elkészült, ott is került bemutatásra, az azóta eltelt 7 év alatt közel 100 alkalommal láthatta a közönség az ország különböző településén és Budapest számos kerületében.

  „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

  Az előadók 2013-ban határoztak úgy, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulójára "Átlátszó víz legyen" címmel egy emlékestet készítünk. Az est az Ascher Oszkár Színházban elkészült, ott is került bemutatásra, az azóta eltelt 7 év alatt közel 100 alkalommal láthatta a közönség az ország különböző településén és Budapest számos kerületében. A műsor talán ezért is aktuális, hisz olyan nemzedékeken átívelő hatása a Cseh-Bereményi – és ne felejtsük Csengey Dénes szövegeire írt dalokat sem - amely ritka a magyar zenei életben.

  A műsor az egyik legautentikusabb előadásban mutatja be a közönségnek Cseh Tamás dalait, erről több kritika is megemlékezik.

  Közreműködik:
  Az Egyik Norbert (Hegyi Norbert)
  A Másik Tamás (Joós Tamás)
  A budapesti ASCHER OSZKÁR SZÍNHÁZ PRODUKCIÓJA

  Az est a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósul meg.

  Ajánló


  Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

  Minden 100 évben születik egy ló, és minden 100 évben születik egy ember,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016