• Program


    „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

    „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

    Az előadók 2013-ban határoztak úgy, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulójára "Átlátszó víz legyen" címmel egy emlékestet készítünk. Az est az Ascher Oszkár Színházban elkészült, ott is került bemutatásra, az azóta eltelt 7 év alatt közel 100 alkalommal láthatta a közönség az ország különböző településén és Budapest számos kerületében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 6. csütörtök, 19:30

    „Átlátszó víz legyen" – Cseh Tamás emlékest

    Az előadók 2013-ban határoztak úgy, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulójára "Átlátszó víz legyen" címmel egy emlékestet készítünk. Az est az Ascher Oszkár Színházban elkészült, ott is került bemutatásra, az azóta eltelt 7 év alatt közel 100 alkalommal láthatta a közönség az ország különböző településén és Budapest számos kerületében. A műsor talán ezért is aktuális, hisz olyan nemzedékeken átívelő hatása a Cseh-Bereményi – és ne felejtsük Csengey Dénes szövegeire írt dalokat sem - amely ritka a magyar zenei életben.

    A műsor az egyik legautentikusabb előadásban mutatja be a közönségnek Cseh Tamás dalait, erről több kritika is megemlékezik.

    Közreműködik:
    Az Egyik Norbert (Hegyi Norbert)
    A Másik Tamás (Joós Tamás)
    A budapesti ASCHER OSZKÁR SZÍNHÁZ PRODUKCIÓJA

    Az est a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    zenés party két részben

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016