• Program


    Attila örökösei, Szentes határában - felnőtt jegy

    Attila örökösei, Szentes határában - felnőtt jegy

    Az Attila örökösei, Szentes határában – A hunoktól az Árpád-házig című időszaki kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítását és a szentesi és Csongrád-Csanád megyei leletanyagot mutatja be.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Az eredendően antropológiai és genetikai vizsgálati eredményeket szemléltető kiállítás a természettudományok tükrében a Kárpát-medencei sztyeppi népek életébe enged bepillantást, valamint az Árpád-korból III. Béla és a macsói báni tisztet betöltő Béla herceg maradványait is felvonultatja.

    Szentesen az érintett korszakok a hunok, a gepidák, az avarok és a 10. századi honfoglalók régészeti hagyatékával együtt kerülnek bemutatásra, amely korok régészeti leleteiben a szentesi Koszta József Múzeum Régészeti Gyűjteménye kiemelkedően gazdag.

    Az Attila örökösei, Szentes határában című kiállítás az NKA támogatásával jött létre.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016