• Program


    AV Composers // Roskó Mária – Ádám Zsófia: (un)limited freedom
    4

    AV Composers // Roskó Mária – Ádám Zsófia: (un)limited freedom

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Roskó Mária ékszertervező és Ádám Zsófia képzőművész közös installációja egy olyan térbeli idomokból és ékszer-eszközökből épített képzeletbeli vidékre kalauzol, melynek egyes tájegységei egy improvizált táncetűd helyszínévé avatódnak. Az (un)limited freedom című performansz-kiállítás tárgyait Ayumi Toyabe táncos-koreográfus mozdulatsorai és Bolcsó Bálint zeneszerző videóra rögzített kompozíciója kelti életre.

    Az elektronikus zenei improvizáció kíséretében a táncos fest, rajzol, nyomot hagy az installációs elemeken, melyek bizonyos mértékben behatárolják a szabad mozgás lehetőségét. Miközben a különböző formák eltérő mozdulatokat ösztönöznek és megnehezítik a mozgást, addig az improvizáció szabadságot ad és folyamatosan újraírja az ékszerek testhez való viszonyát. A téridomokra festett nyomok pedig az alkotás folyamatának lenyomatát rögzítik és emelik be a kiállítótérbe.

    Az esemény nemzetközi vonatkozása, hogy Roskó Mária a 2020-as Athéni Ékszerhét központi kiállításán képviseli hazánkat a tavalyi Ékszerek Éjszakája AJW AWARD nyerteseként.

    A rendezvény 2020.11.13-án 18:00 – 21:00 között, 2020.11.14-én pedig 17:00 – 21:00 között látogatható.

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016