• Program


    AZ AFFÉR - a Román Sándor Entertainment előadása

    AZ AFFÉR - a Román Sándor Entertainment előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 22. vasárnap, 20:00

    ROMÁN SÁNDOR ENTERTAINMENT

    Az affér

    egy mai mese viszályról és szerelemről

    Közel 2 év után Román Sándor táncművész visszatér egész estés Az affér című produkciójával.

    A megújult zseniális társulat Román Sándor Entertainment néven, egy vadonatúj előadásával folytatja menetelését, amely valójában egy modern köntösbe bújtatott szerelmi történet, briliáns művészeti megoldásokkal újra színezve, egyszersmind humoros megvilágításba helyezve a viszályokat az érdekeket és azt, hogy a szerelem mindent legyőz.

    Az affér c. produkció ékes példa Román Sándor kifogyhatatlan energiáira és arra, hogy mindig képes megújulni és az általa létrehozott táncstílust még egyedibbé még különlegesebbé tenni. A „Megőrizve meghaladni” mottó tökéletesen érvényesül a 90 perces, felejthetetlen előadásban. Az elképesztően szórakoztató előadás a kultúrát, a tánc örömét hozza közel azokhoz a kitartó, lelkes és jelentős rajongó közönséghez, akik hosszú évek óta szívesen kóstolnak bele a táncos színház világába, és ezzel ámulatba ejti ismét rajongóit egy különleges látványvilágot létrehozva.

    Az autentikus néptáncból származó mozdulatokról ismert művész karrierje a ’80-as évek közepén indult, pályája során számtalan díjjal tűntették ki. Táncelőadásai állandó szereplői voltak rangos hazai és külföldi színpadoknak, számos országban. Nem túlzás azt állítani, hogy a művész önálló művészeti nyelvet alkotott, és ezzel különleges értéket teremtett mind a magyar, mind az egyetemes kultúra számára.

    Ars poeticája, hogy Ritmus és mozgás. Ez az élet és világunkban mindet áthat a legparányibb részecskéktől egészen a tágas univerzumig. Táncolnak a csillagok az égen, táncolnak a tűzben a lángok, táncol a fény a víz tükrén, táncol a lélek és táncol a test is. A test, mely minden tapasztalás és minden kifejezés eszköze. És ezért a mindenség a tánc, mert mindenkinek ad valamit. Van, akit gyönyörködtet, van, akit szórakoztat, van, aki az érzéseit, gondolatait tudja megélni és átadni a táncon keresztül, van, akinek kommunikációs forma, van, akit gyógyít, van, akit segít, van, akit önmagához visz közelebb és van, aki a száz meg száz évvel ezelőtt született mozdulatokban ismeri fel honnan is jött és hová tart. A táncban minden benne van, amitől ember az ember és amitől élet az élet. A szenvedély, a szeretet, a szerelem, az erő és a jóság. Nem lehet becsapni és soha nem csap be, mindig a valót mutatja. A tánc tehát túlmutat önmagán. Ezért választotta a táncot és tette fel rá az életét. Mert a tánc híd az emberek között, hiszen minden ember legősibb, egyetlen közös nyelvén beszél hozzánk, melyet mindenki megért, és eggyé tudunk válni vele.

    Az egyszerre energikus és szenzációs előadás 2021. nyarán lesz látható néhány belföldi szabadtéri színpad programjában.        

    http://romansandor.hu/

     

    Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    Ajánlatunk


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016