• Program


    Az alma meg a fája – MAO plays music with fathers & sons

    Az alma meg a fája – MAO plays music with fathers & sons

    A MAO 'Az alma meg a fája' koncerten pontosan ez történik az Ünnepek alkalmából, zenész apák játszanak a fiaikkal. Olyan párosok - zenekari tagok és zenész barátok, valamint gyermekeik - sora fordul meg a színpadon, akiket eddig együtt még nem hallhatott a közönség sehol.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 19:30

    Az alma meg a fája – MAO plays music with fathers & sons

    Közreműködik:

        Balázs Elemér – dob
        ifj. Balázs Elemér – zongora
        Szalóky Béla – harsona
        Szalóky Balázs – trombita
        Cseke Jácint – zongora
        Bacsó Milán – zongora
        Bajusznács Bence – klarinét
        Fekete-Kovács Ambrus – gordonka
        Szabó Illés – zeneszerző (MAO Masterclass)
        Modern Art Orchestra
        Fekete-Kovács Kornél – művészeti vezető
        Vezényel: Vajda Gergely

    Természetes, hogy a családban a gyerekek felnéznek a szüleikre. Csodálatos, ha a szülő szakmáját hobbiként vagy egyenesen hivatásként választják a gyerekei. Főleg zenészek körében. Egészen kivételes pedig az alkalom, ahol az előadóművész szülő-gyerek párosok együtt láthatóak a színpadon.

    A MAO 'Az alma meg a fája' koncerten pontosan ez történik az Ünnepek alkalmából, zenész apák játszanak a fiaikkal. Olyan párosok - zenekari tagok és zenész barátok, valamint gyermekeik - sora fordul meg a színpadon, akiket eddig együtt még nem hallhatott a közönség sehol. Bacsó Milán, Cseke Jácint, Fekete-Kovács Ambrus, Bajusznács Bence, ifjabb Balázs Elemér, Szalóky Balázs és apukáik párban váltják majd egymást. Értő fülek számára megmutatjuk, mennyire is esett messze az alma attól a bizonyos fától.

    A koncert első 15 percében az Artisjus támogatásával megvalósuló MAO Master Class - big band zeneszerzői akadámia hallgatójaként Szabó Illés big band-re írt darabja lesz hallható a zenekar előadásában.
    Az akadémia keretei között az évadban szeptembertől májusig egy-egy olyan zeneszerző művét mutatjuk be, akitől eddig még nem játszhattunk darabot - vagy azért, mert nem ismertük, vagy ismertük, de nem alakult ki eddig ilyesfajta együttműködés közöttünk, vagy azért, mert nem is írt még big band darabot, mert más műfajban alkotott. A felhívásunkra számos kitűnő munka érkezett, közülük választott a MAO kurátori kara 9 jelentkezőt. Az akadémiának nyitott, regisztrációhoz kötött, szabadon látogatható alkalmai is lesznek, ahol betekintést engedünk a háttérben folyó munkafolyamatok különböző fázisaiba - ezeknek szintén a BMC ad majd otthont. Ezzel kapcsolatban minden információért a zenekar honlapján és facebookján érdemes látogatást tenni.

    Ajánlatunk


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016